Cazare ieftina in zona Calea Victoriei

hotel in piata victoriei

Te intrebi daca inca mai poti gasi cazare buna la un pret acceptabil in Bucuresti? Avem o veste buna pentru tine: inca se poate. Unde? De exemplu in cazul in care cauti un hotel cu cazare ieftina in zona Calea Victoriei, vei putea gasi AVE Hotel Victoriei, acesta te asteapta cu cele mai bune oferte.

Chiar daca hotelul se situeaza ultracentral si te asteptai ca preturile sa fie foarte ridicate, AVE Hotel iti ofera cazarea de vis la cele mai accesibile preturi. Si mai avem un mit de spulberat: daca preturile sunt reduse, atunci conditiile vor fi si ele nu tocmai extraordinare. Acest lucru nu se intampla si in cazul AVE Hotel. Aici ai conditii de hotel de 4 stele la pret de 3. Acest hotel este situat intre Piata Victoriei si Gara de Nord la 500 de metri de metrou si 10 minute de Aeroport, usor accesibil indiferent cu ce mijloc de transport ajungi in Bucuresti.

Poti alege din diversitatea de oferte exact ce ti se potriveste. Indiferent daca ai nevoie de o camera single luxury, double luxury, studio deluxe, VIP room sau un apartament, iti garantam ca nu vei fi dezamagit de conditiile oferite. Camerele spatioase, decorate in stil mediteranean va vor oferi intimitatea si confortul de care aveti nevoie. Sa nu uitam de restaurantul din cadrul hotelului unde va puteti rasfata cu cele mai alese bucate. Aici va veti putea bucura si de seri special organizate pentru ca cei ce trec pragul acestui hotel sa aiba o experienta inedita pe care sa vrea sa o repete cat mai curand. Programele special organizate pentru clienti includ seri de karaoke, de premii, discount-uri si oferte promotionale, astfel incat timpul petrecut in Bucuresti sa fie cat mai placut.

In concluzie, daca planuiesti o vizita in Bucuresti sau te gandesti sa recomanzi unui prieten un hotel cu cazare ieftina in zona Piata Victoriei, AVE Hotel Victoriei este alegerea potrivita.

 

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>